Anubisz Temetkezés

Nyitva tartás
Hétfő - péntek
7:30 - 15:30

Temetés, temetkezés, sír

temetkezés ANUBISZ SZÓ TÖRTÉNETE temetkezés SZOLGÁLTATÁSAINK temetkezés TUDNIVALÓK temetkezés GALÉRIA temetkezés KAPCSOLAT
Ű

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Teendők, tudnivalók:Tudnivalók, tennivalók a haláleset bekövetkezésekor:

Lakáson történő elhalálozásnál értesíteni kell a háziorvost vagy az ügyeletes orvost, aki elvégzi a halottvizsgálatot és intézkedik a halott elszállításáról. Községégben célszerű a halottszállításhoz a későbbi temetkezési szolgáltatót kérni.
E tényt, valamint a temetés módját ( hamvasztás, temetés ) az orvossal tudatni kell.
Községekben a halottvizsgálati bizonyítványt a háziorvos állítja ki.
Amennyiben hamvasztásra kerűl sor boncolás nélkül, az illetékes ÁNTSZ tisztiorvosa engedélye is szükséges és csak ezután lehet anyakönyveztetni az elhunytat.

Kórházi elhalálozás esetén a kezelő osztályon át kell venni az elhunyt személyi tárgyait, ugyanitt kezdeményezhető a boncolástól való eltekintés, amelyhez a patalógiai osztály vezetőjének és a főigazgató engedélyére is szükség van.
A halottvizsgálati bizonyítványt a patológiai osztály állítja ki.

Külföldön tőrtént halálesetnél az elhunyt hazaszállítását, eltemetését személyes megkeresésre vállaljuk.
Rendőrségi eseteknél ( baleset, öngyilkosság ) a halottvizsgálati bizonyítványt és a temetési engedélyt a boncolást követően az eljáró rendőrkapitányság állítja ki.

Mosonmagyarováron kívűl vagy más településeken történt halálesetnél is lehetőségszerit átvállaljuk a teljes ügyintézést.

Községekben a helyi és egyházi szokások szerint, a család kívánságának megfelelően bonyolítjuk le a temetéseket.
Teljeskörű ügyintézéssel és színvonalas temetkezési szolgáltatással segítői és és támaszai vagyunk a hozzánk fordulóknak.