Anubisz Temetkezés

Nyitva tartás
Hétfő - péntek
7:30 - 15:30

Temetés, temetkezés, sír

temetkezés SZOLGÁLTATÁSAINK temetkezés ÁRLISTA temetkezés TEENDŐK HALÁL ESETÉN temetkezés ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR temetkezés GALÉRIA temetkezés KAPCSOLAT

"JÓSZÍV" önsegélyező pénztár


A halál és a temetkezés sajnos még mindig tabu témának számít: az emberek nem beszélnek róla és nem foglalkoznak vele szívesen. Pedig egy ember halála fontos állomás, mely az egész családot érinti, és legalább annyi előkészülettel jár, mint egy új élet születése. Ezt felismerve egyre többen érzik úgy, hogy érdemes előrelátóan intézkedni a végtisztesség formájáról, mentesítve a hozzátartozókat a majdani szervezési és anyagi terhek alól.

1995-ben, a „JÓSZÍV" Önsegélyező Pénztár megalapításával hoztuk vissza a köztudatba a temetkezési előtakarékosság rendszerét, melynek célja, hogy a Pénztár minden tagja még életében gondoskodni tudjon saját illő eltemettetéséről, aránylag kis összegű tagdíjfizetés ellenében.

A Pénztár az Önkéntes Pénztár Törvény szerint működő, állam által felügyelt nonprofit szervezet. Kedvező és biztonságos lehetőséget nyújt az előtakarékosságra és lehetővé teszi, hogy az utolsó szertartás és emlékhely a tagok elképzelése szerint valósuljon meg, anélkül, hogy a hozzátartozókat anyagilag jelentős mértékben megterhelné.

A Pénztár tagja lehet minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, aki elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a pénztár alapszabályát, azaz fizeti a tagdíjat, amely jelenleg minimum havi 1000 Ft.
A belépésnek felső korhatára vagy egészségügyi feltétele nincs.

A Pénztártag megtakarított pénze, elhalálozása esetén az alábbi temetkezési kegyeleti szolgáltatásokra fordítható:

- Halottszállítás bel- és külföldön;
- Komplex temetkezési szolgáltatás, a temetés formájától függetlenül (ravatalozás, kellékek, szertartás, gyászhirdetés stb.)
- Hamvasztás
- Sírhelyváltás
- Síremlékállítás

A belépés további előnyei:
A tag egyéni számláján a befizetett tagdíjra, illetve nagyobb összegű befizetésre a pénztár hozamot (kamatot) ír jóvá a pénztár által befektetett, állam által garantált értékpapírokból.
A tag az általa évente befizetett összeg után adókedvezményt érvényesíthet, melyet a NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) a pénztári egyéni számlájára utal át.
A tag vagy a szolgáltatási kedvezményezettként megjelölt közeli hozzátartozó elhalálozása esetén a „Jószív" Temetkezési Kft. az általa nyújtott szolgáltatás díjából 20% kedvezményt ad.

További információ:
Anubisz Temetkezési Kft.
Mosonmagyaróvár, Városkapu tér 9.
munkanapokon: 8-15:30 óra
Telefon: 0696/211-277

Ügyfélszolgálati iroda - Nagy Lívia
Győr-Nádorvárosi Köztemető (9024 Győr, Szauter u. 12.)
munkanapon 7-15-ig
Telefon: 96/413-071 vagy 20/803-0592
Email: joszivp@t-online.hu